assalammualaikum & hi i'm athirah.i'm 16 y/o.stay in JB.proud to be Malaysian!please respect me & i will respect u.add me on FB.follow me on twitter & blog for sure i will follow u back!BYE!

Tuesday, 20 March 2012

ANNOYING ???

k . let's i start with a very big SMILE :) mencube untuk meredakan hati di tahap normal . hmm (",) eh anda *kasar sikit* . aku tau lah kau tengah bercinton kan dengan pakwe kau yang baru tu . tapy tak yah lah sampai satu FB tu kau nak bagitau . macam SWEAT  sangat je kan kau ny . ha ? aku jealous ? tak de mase derr wa nak jealous ngan lu . lagi2 lu memang tak boleh pakai punyer orang =,=' its really annoying ! and kau kate kau budak baek kenn ? hmmm . aku terpakse berfikir SERIBU kali untuk mencari logiknyer . orang gi sekolah nak belajar . tapy kau ? gi sekolah dengan baju FORM 1 kau tu walaupun mase tu kau dah FORM 5 =,= dengan tudung kau yang tak cukup kain , beg sekolah kau dah macam beg pampers tu . and the way you walk . kenape lah kau jalan macam tu ??? tak paham aku . tak perlulah nak tunjuk segala anugerah yang Allah dah bagi tu . kau terase kerr ? ooopppsss ~ sorry =,=' aku tau aku pun bukan perfect sangat . tapy tak lah sampai tergodik-godik macam kau . and macam FATIN cakap 'aku lebih rela orang panggil aku sombong daripada orang cakap aku gedik'  k baiii -..- 

-______________________________-

No comments:

Post a Comment

celoteh kau