assalammualaikum & hi i'm athirah.i'm 16 y/o.stay in JB.proud to be Malaysian!please respect me & i will respect u.add me on FB.follow me on twitter & blog for sure i will follow u back!BYE!

Thursday, 22 March 2012

APEKAH ??? -..-

oit . oit . oit  :3 kihkihkih . congrats yawa kepade semue yang dapat keputusan yang cemerlang untuk SPM kali ny . yang kureng tu tak bermakne korang kurang forever even orang yang pergi sekolah voke boleh pergi luar negara berbanding mereka yang belajar gile-gile tuh . the journey still long :D everyone have their own chance to do better . to change everything . kayy :) chayok !!! 

hoh >.< aku actually nak cite sikit ny . bende ny jadi waktu nak gi tusyen (rabu) . waktu my super lovely mom hantar gune motor . mase nak masuk simpang , ade lah kete kancil macam nak menyembah bumi ny berlagak nak mati . bukan maen lagi dyer hon-hon . padahal jauh lagi tu . and the best part is . boleh terjumpa pulak kat traffic light . traffic light tu pon satu . kenape lah merah -_-' menyakitkan hati betul lah muke orang tu . berlagak gilo ! dyer boleh kate cam ni 

muka jamban : eh . kak tady waktu saye nak masuk akak nak masuk simpang tu . akak .... and blablabla
my mum : sikit je . jauh lagi .
muka jamban : ala . orang risaukan dyer [dgn muke tak puas hati (-..-)]
my mum : (= 
aku : -_- poyo gilo (dlm hati)

pastu dgn muke jamban dyer tu . boleh tersengih-sengih macam lelaki miang . yucks ! dah lah baru nak tenangkan hati nak gi belaja add math . nampak muke jamban tu . terus hilang mood aku . grrr =,= !!!

No comments:

Post a Comment

celoteh kau